Planul Urbanistic General al municipiului Pitești este pregătit pentru dezbatere publică. În opinia lui Cătălin Gherzan, candidat al PER pentru funcția de primar al Piteștiului, consideră că planul nu este realist.

„Păi numai din primele pagini ale ”Memoriului general” observăm imposibilitatea realizării obiectivelor menționate (cu un limbaj de lemn). Creşterea economică va reprezinta cheia succesului transformării municipiului Pitești, aducând: un nivel de trai superior; investiţii în sectorul productiv; infrastructură şi servicii publice de calitate (inclusiv pentru creşterea coeziunii şi incluziunii); investiţii pentru creşterea gradului de ocupare şi a oportunităţilor capitalului.

Nimic realiza, doar vorbe pe hârtie. Nu s-a avut în vedere situația economică și familială generată de pandemie. Vorbă, multă vorbă. Și atunci întreb; de ce facem în continuare lucruri de mântuială?

Acest PLAN URBANISTIC ar trebui rescris, adaptat la situația actuală și asumat de cei ce vor urma la conducerea orașului; noul primar, consilierii și serviciile profesioniste ce vor putea duce la împlinire planul. Până atunci multă atenție la PUD-uri. În continuare se construiește haotic, fără respectarea normelor legale, dar cu acordul Primăriei Pitești”, afirmă Cătălin Gherzan.

Adauga un comentariu

XPSoft.ro © 2021. Toate drepturile rezervate.