Partidul Ecologist Român, Filiala Argeş, şi-a prezentat astăzi alţi doi candidaţi pentru funcţiile de primari în localităţi importante din Argeş. Este vorba de Alexandru Lucian Mihai, pentru Moşoaia şi Ana Maria Pănescu, pentru Topoloveni. La lansarea acestora au fost prezenţi Mircea Andrei (secretar general PER România), Eduard Florea- preşedinte PER Argeş, Cătălin Gherzan, candidatul PER pentru funcţia de primar al Piteştiului şi Raluca Lazea – vicepresedinte PER Arges, responsabil proiecte si comunicare.

Cătălin Gherzan a reiterat problema Pădurii Trivale, poate cel mai important dintre subiectele sale de campanie, menţionând totodată şi necesitatea transformării parcului Zoo într-un loc de recreere pentru piteşteni:

“Trebuie să profităm de parcul Zoo care cuprinde doar câteva animale şi un lac nefolosit. În starea în care se află, parcul nu se regăseşte în interesul cetăţenilor, deci trebuie dezvoltat. În pădurea Trivale avem nevoie, aşa cum multe alte oraşe au, de un loc de recreere, chiar cu grătare, pentru cei care mai ales în această perioadă a pandemiei aleg să-şi petreacă timpul nu foarte departe de casă. Trebuie să respirăm oxigenul care generează sănătate. Pădurea Trivale trebuie folosită la capacitatea ei maximă, fiind una dintre cele mai importante zone pentru piteşteni.” – a spus Gherzan.

Liderul PER Argeş, Eduard Florea a susţinut că, pentru a schimba ceva în localităţile Argeşului este nevoie de oameni tineri, cu dorinţa de a scăpa anumite comunităţi de primari care s-au împământenit de zeci de ani şi care sunt de neclintit. În acest sens, PER Argeş şi-a anunţat susţinerea pentru cei doi tineri: Ana Maria Pănescu, intrată în cursa pentru funcţia de primar la Topoloveni şi Lucian Alexandru Mihai la Moşoaia (fost PNL).

Sursa: interespublic.ro

Adauga un comentariu

XPSoft.ro © 2022. Toate drepturile rezervate.