Partidul Ecologist Român, Filiala Piteşti, a realizat un sondaj de opinie electorală cu rezultate destul de interesante și surprinzătoare pe alocuri. Acest sondaj a fost realizat telefonic în perioada 4-7 august, pe un eşantion de 500 de oameni, și plasează Partidul Ecologist Pitești și pe candidatul Cătălin Gherzan pe niște locuri care le dau speranța unor rezultate foarte bune.

Rezultatele sondajului

Dacă mâine vor avea loc alegerile municipale, care dintre lozincile partidelor concurente vă atrage cel mai mult?

– PSD – nu cunosc sloganul – 35%
– PNL – Și aici se poate – 27%
– PER – Alege viața! – 17%
– PMP – nu cunosc sloganul – 7%
– USR PLUS – nu cunosc sloganul – 12%
– Independenți – cunosc sloganul – 2%

Candidații la primărie și-au anunțat programele administrative. Cunoașteți aceste programe?

– DA 28%
– NU 72%

Întrebarea următoare a fost adresată celor care au răspuns că au cunoștință de programele anunțate de candidați pentru activitatea primăriei în următorii 4 ani. Care dintre programele candidaților vi s-a părut mai atractiv, în sensul realizării unei administrații municipale eficiente și curate?

– Sorin Apostoliceanu (PNL) – 23%
– Cătălin Gherzan (PER) – 21%
– Cristian Gentea (PSD) – 17%
– Ionuț Moșteanu (USR PLUS) – 15%
– Independenți – 12%
– Dănuț Dinu (PMP) – 5%
– nu se pronunță – 7%

Cătălin Gherzan: „Oamenii sunt sătui de promisiuni și își doresc un oraș curat, un oraș verde”

„Dat fiind că nu ne putem permite să jucăm rolul de prezicători în mișcările politice actuale, am decis să inițiem un sondaj de opinie privitor la impactul electoral al diverșilor candidați, conștienţi fiind că există o anumită marjă de eroare greu de stabilit și că sunt încă foarte mulți cetățeni care nu cunosc programele candidaților aflați în competiție. M-a surprins plăcut că, deși este un partid nou în viața politică activă a Argeșului, PER s-a impus rapid în conștiința oamenilor. Piteștenii aveau cunoștință despre candidatura mea, mulți îmi știau proiectele pentru primărie. Am realizat acest lucru și în întâlnirile zilnice cu piteștenii. Oamenii sunt sătui de promisiuni și își doresc un oraș curat, un oraș verde. S-au săturat de betoane, s-au săturat de construcțiile haotice, de poluare, de străzi blocate, de locuri insuficiente la creșe sau de școli care nu au nici măcar elementarul săpun. Piteștenii trebuie să-și acorde lor șansa de a constata că se poate și altfel. Au alternative. Noi, PER, suntem o alternativă sănătoasă pentru acest oraș.”, a declarat Cătălin Gherzan, candidatul PER la Primăria Pitești.

Adauga un comentariu

XPSoft.ro © 2021. Toate drepturile rezervate.