Din dorința de a cunoaște personal cât mai multă lume din Municipiul Pitești, Gherzan Cătălin a ajuns și în cartierul Războieni, acolo unde a stat de vorbă cu mai multe persoane cărora le-a povestit despre proiectele sale și i-a ascultat pe aceștia povestindu-i problemele cu care se confruntă în viața de zi cu zi.

Locuitorii cartierului Războieni s-au plâns de faptul că în ultimii ani pare să fi fost „uitați” de actuala conducere a primăriei ce nu a făcut mai nimic pentru a le îmbunătăți calitatea vieții. Aceștia s-au întrebat de ce în cartierul lor nu se construiește nimic? De ce nu pot avea și ei o piață alimentară precum alte cartiere? De ce serviciile de salubrizare nu își fac datoria și să mențină curățenia în cartier? De ce în cartier nu se face nimic pentru oameni?

Oamenii au primit asigurări de la Gherzan Cătălin că lucrurile se vor schimba în bine odată cu alegerea sa în funcția de primar, iar oamenii din Războieni, ca și din restul cartierelor, vor avea parte de o administrare mai bună și profesionistă, iar orașul în ansamblul său va deveni unul modern și european. Gherzan Cătălin i-a încurajat pe locuitorii din Războieni spunându-le că: „Doar împreună, transparent și în ordinea priorităților… putem face ceva. Haideți să nu ne mai ‘furăm singuri căciula’. Haideți să facem totul ÎMPREUNĂ!”

Adauga un comentariu

XPSoft.ro © 2022. Toate drepturile rezervate.