Cătălin Gherzan, președintele Partidului Ecologist Român, filiala Pitești, candidat la funcția de primar al municipiului reședință de județ, consideră că decizia Primăriei de a include în cadrul Planului Urbanistic General Pădurea Trivale în intravilan este o palmă dată piteștenilor.

„După ce acum aproape o jumătate de an au dat cu surle și trâmbițe o Hotărâre de Consiliu Local în care declarau Pădurea Trivale arie protejată, acum se pregătește/prezumă construirea unor ansambluri de blocuri. După o campanie susținută și profund mediatizată, în care atât PSD, cât și PNL au dorit să își asume meritul pentru „PĂDUREA TRIVALE ARIE PROTEJATĂ” acum ne batem joc de ea și de piteșteni?

Păi, când să mai credem că ceea ce se spune este și ceea ce se vrea? Plămânului Piteștiului, oxigenul orașului, în loc să facem totul pentru a-l menține, noi îl omorâm? Să facem totul pentru ca nouă și copiilor noștri să ne fie bine! Să facem totul pentru a ne proteja de virusurile care sunt mai ușor de răspândit atunci când crește gradul de poluare. Alege viața!” spune Gherzan Cătălin.

Adauga un comentariu

XPSoft.ro © 2022. Toate drepturile rezervate.