Avocatul Cătălin Gherzan, şi-a anunţat intenţia de a candida la funcţia de primar al municipiului Piteşti. Una dintre principalele sale preocupări este legată de soluţionarea problemelor din învăţământ, mai ales că are expertiză în acest sens, de ani buni manageriind o şcoală privată în municipiu.Mai mult, această expertiză îi va fi de folos şi pentru avordarea unor probleme de natură diferită cu care se confruntă municipiul.

„Întotdeauna mă voi implica în educația copiilor. De aproape 15 ani activez în domeniul educației. Mi-am îndreptat atenția către politică pentru copii și pentru un viitor mai bun al lor. Așa cum mă cobor fizic la nivelul lor pentru a le vorbi, la fel voi proceda și cu cetățenii orașului Pitești! Voi fi printre ei pe stradă sau în locuri în care cineva are ceva de spus, nu doar din birou la audiențe. Voi organiza cu precizie ordinea rezolvării problemelor actuale, fără doar și poate!

Știu că aceste probleme nu sunt puține. Există soluții în rezolvarea supraaglomerării școlilor şi grădinițelor. Se va face ecologizare permanentă în tot orașul. Cu siguranță sunt soluții pentru ca gropile de pe străzi sa fie acoperite mai repede și mai trainic. Orice problemă are și o rezolvare! Știu care sunt problemele, să găsim împreună soluțiile!”, afirmă Cătălin Gherzan.

Adauga un comentariu

XPSoft.ro © 2021. Toate drepturile rezervate.