Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, Cătălin Gherzan a fost anunțat oficial drept candidat al PER pentru funcția de primar al Piteștiului. Fostul senator Mircea Andrei a spus despre Gherzan că „este un piteștean cunoscut și care își dorește să câștige primăria, fiind o soluție curată, un om care s-a ocupat de educația copiilor și poate face multe lucruri bune pentru Pitești.”

„Intențiile mele de a ecologiza municipiul Pitești sunt la cote înalte. PER este un trend, nu doar național, ci și internațional. Dorințele mele au legătură cu modul în care se construiește haotic, fără să respecte nicio normă ecologică. Piteștiul este unul dintre cele mai poluate orașe din țară. Nouă și copiilor noștri trebuie să ne fie bine.”, a spus Gherzan.

În conferință, Mircea Andrei a spus că se retrage de la conducerea PER Argeș, pentru a se concentra pe activitatea de la nivel național. PER Argeș va fi condusă de către Eduard Florea care provine din zona de business, director al unei firme de logistică. La conferință au luat parte Simona Man prim-vicepreședinte PER și Vali Tincu – candidat la Senat în Dâmbovița. PER Argeș are deja 84 de organizații locale și peste 3.000 de membri.

Adauga un comentariu

XPSoft.ro © 2022. Toate drepturile rezervate.